Jenni Eskelin – Personal Trainer Helsinki

Jenni Eskelin – Energiaa, empatiaa ja ammattiataitoa

Liikun, koen, kyseenalaistan ja kysyn, näen, kuulen, kuuntelen ja opin. Omaan valmennusfilosofiaani kuuluu elää niin kuin opettaa ja toivonkin omalla esimerkilläni kannustavani ihmisiä ja erityisesti asiakkaitani liikunnalliseen ja terveyttä edistäviin elintapoihin läpi elämän. Itselleni liikuntamuodoista erityisen tärkeitä ovat: voimapainoitteinen saliharjoittelu, pyöräily, juoksu, pilates ja Iyengarjooga. Pilates on itselleni tärkeää jo ohjaajataustani vuoksi, mutta joogan löysin vakioharrastuksekseni pitkän tauon jälkeen uudestaan muutama vuosi sitten. Onneksi löysin. Mainitsemisen arvoista on myös suhteeni luontoon. Ulkona liikkuminen metsissä samoillen tai juosten on etenkin hektisten päivien vastapainona parasta pään nollausta mitä tiedän. Olemme onnekkaita, että maassamme on niin paljon puhdasta ja koskematonta luontoa.

Tavoitteet hyvinvoinnin suhteen voivat muuttua vuosien varrella, mutta jokainen varmasti haluaa kokea oman toimintakykynsä mahdollisimman hyväksi läpi elämän. Oman kehon kuuntelu ja tilannetaju mitä kulloinkin keholtaan voi vaatia ovat myös opettelmisen arvoinen asia. Näitä taitoja opetan asiakkailleni ja kuulostelen myös omassa elämässäni voidakseni hyvin.

Personaltraining Jenni eskelin profiili

Intohimo liikuntaan ja toisten liikuttamiseen on itselleni valtavan suuri lahja.

Se, että tekee työtä, jota todellakin rakastaa toivottavasti välittyy myös asiakkailleni.
Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti (2005) ja olen tehnyt valmennustyötä liikunnan saralla yli kymmenen vuotta. Alunperin halusin päästä lukemaan psykologiaa, mutta lopulta päädyin fysioterapiaopintoihin, joten ihmismielen koukerot vaihtuivat fyysisen kehon hoitoon ja vaivojen ennaltaehkäisyys. Edelleenkin olen hyvin kiinostunut ihmismielen moninaisuudesta ja mielestäni henkinen vointi tuleekin aina huomioida personal training valmennuksissa vaikken terapeuttia leikikään. Motivaatiotiekijät, elämäntilanne ja- hallinta sekä omanarvontunto ovat asioita, jotka kuitenkin suurelta osin ratkaisevat kuinka elämäntapamuutokset onnistuvat. Haluan antaa kaiken tukeni asiakkailleni, jotta pysyvä muutos olisi mahdollinen

Olen valmentajana kannustava ja asiakkaitaan suorituksissa päiväkohtaiseen parhaimpaansa haastava. Haluan jokaisen kokevan onnistumisia vaikeiltakin tuntuvissa tavoitteissa. Parasta on nähdä niitä itsensä ylittämisen kokemuksia, joita asiakkaani yhteisissä tapaamisissamme saavat. Tavoitteiden asettelu onkin valmennuksissa tärkeää, jotta itse asiakas, että minä trainerina tiedän mitä projektilta odottaa ja mihin me yhdessä tähdätään. Annan itsestäni kaiken, mutta odotan myös asiakkailtani vahvaa sitoutuneisuutta ja tahtoa tehdä muutoksia, joihin he ovat apua tulleet hakemaan. Me olemme yhdessä tiimi ja siihen kuuluu vahva luottamus ja toisen arvostaminen puolin ja toisin.

Asun tällä hetkellä Vantaalla ja personal trainerin työt olen keskittänyt Helsinkiin. Vuonna 2011 hyppäsin itse palkollisen turvalliseksikin koetusta oravanpyörästä yrittäjäksi kun perustimme upeiden yhtiökumppaneideni Marko Kuoppasalmen ja Janne Sipposen kanssa Kuntokompassin personal training studion. Nykyään studioita on jo kaksi ja meillä on reilun parinkymmenen hengen valmentatiimi, joten suunta on selvästi oikea. Yrittäjänä työ on enemmänkin elämäntapa. Se on juuri sitä mitä itse tällä hetkellä elämältäni haluan.

Päätehtävänäni valmennustyön lisäksi on hoitaa studiollamme konsultointitapaamiset eli varmistan uusille asiakkaillemme sopivimman valmentajan tiimistämme. Valmentajatiimimme on ainutlaatuinen ja mahdollisuus tarjota kullekin juuri se oikea traineri on loistava asia yrityksessämme.

Valmennusten käynnistäminen, joilla tietää kunkin saavan lisää positiivista energiaa, hyvää oloa, voimaa ja terveyttä elämäänsä tuo itsellenikin päivittäin aimo annoksen hyvää mieltä.

Energisin terveisin,

– Jenni Eskelin

Energiaa, empatiaa ja ammattiataitoa

Liikun, koen, kyseenalaistan ja kysyn, näen, kuulen, kuuntelen ja opin. Omaan valmennusfilosofiaani kuuluu elää niin kuin opettaa ja toivonkin omalla esimerkilläni kannustavani ihmisiä ja erityisesti asiakkaitani liikunnalliseen ja terveyttä edistäviin elintapoihin läpi elämän. Itselleni liikuntamuodoista erityisen tärkeitä ovat: voimapainoitteinen saliharjoittelu, pyöräily, pilates, jooga ja ratsastus.
Mainitsemisen arvoista on myös suhteeni luontoon. Ulkona liikkuminen metsissä samoillen tai juosten on etenkin hektisten päivien vastapainona parasta pään nollausta mitä tiedän. Olemme onnekkaita, että maassamme on niin paljon puhdasta ja koskematonta luontoa.

Personaltraining Jenni eskelin profiili

Tavoitteet hyvinvoinnin suhteen voivat muuttua vuosien varrella, mutta jokainen varmasti haluaa kokea oman toimintakykynsä mahdollisimman hyväksi läpi elämän. Oman kehon kuuntelu ja tilannetaju mitä kulloinkin keholtaan voi vaatia ovat myös opettelemisen arvoinen asia. Näitä taitoja opetan asiakkailleni ja kuulostelen myös omassa elämässäni voidakseni hyvin.

Intohimo liikuntaan ja toisten liikuttamiseen on itselleni valtavan suuri lahja. Se, että tekee työtä, jota todellakin rakastaa toivottavasti välittyy myös asiakkailleni.
Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti (2005) ja olen tehnyt valmennustyötä liikunnan saralla valmistumisestani lähtien. Alunperin halusin päästä lukemaan psykologiaa, mutta lopulta päädyin fysioterapiaopintoihin, joten ihmismielen koukerot vaihtuivat fyysisen kehon hoitoon ja vaivojen ennaltaehkäisyyn. Edelleenkin olen hyvin kiinnostunut ihmismielen moninaisuudesta ja mielestäni henkinen vointi tuleekin aina huomioida fysioterapiassa sekä
personal training valmennuksissa. Motivaatiotiekijät, elämäntilanne ja- hallinta sekä omanarvontunto ovat asioita, jotka kuitenkin suurelta osin ratkaisevat kuinka elämäntapamuutokset onnistuvat.
Haluan antaa kaiken tukeni asiakkailleni, jotta pysyvä muutos olisi mahdollinen

Olen valmentajana kannustava ja asiakkaitaan suorituksissa päiväkohtaiseen parhaimpaansa haastava. Haluan jokaisen kokevan onnistumisia vaikeiltakin tuntuvissa tavoitteissa. Parasta on nähdä niitä asiakkaideni itsensä ylittämisen kokemuksia, joita sinnikäs ja määrätietoinen työ saa aikaan. Tavoitteiden asettelu onkin valmennuksissa tärkeää, jotta itse asiakas, että minä valmentajana tiedän mitä prosessilta odottaa ja mihin me yhdessä tähdätään. Annan itsestäni kaiken, mutta odotan myös asiakkailtani vahvaa sitoutuneisuutta ja tahtoa tehdä muutoksia, joihin he ovat apua tulleet hakemaan. Me olemme yhdessä tiimi ja siihen kuuluu vahva luottamus ja toisen arvostaminen puolin ja toisin.

Asun tällä hetkellä Vantaalla ja personal trainerin työt olen keskittänyt Helsinkiin. Vuonna 2011 hyppäsin itse palkollisen turvalliseksikin koetusta oravanpyörästä yrittäjäksi kun perustimme avopuolisoni Marko Kuoppasalmen kanssa Kuntokompassin personal training studion. Nykyään privaatti studioita on jo kaksi ja lisäksi valmennuspalvelumme löytyvät Vantaan David Fitness Clubilta. Meillä on reilun parinkymmenen hengen moniammatillinen valmentajatiimi, joten suunta on selvästi oikea. Yrittäjänä työ on enemmänkin elämäntapa. Se on juuri sitä mitä itse tällä hetkellä elämältäni haluan.

Päätehtävänäni valmennustyön lisäksi on hoitaa studiollamme konsultointitapaamiset eli varmistan uusille asiakkaillemme sopivimman valmentajan tai fysioterapeutin tiimistämme. Ohjaajatiimimme on ainutlaatuinen ja mahdollisuus tarjota kullekin juuri se oikea traineri tai fysioterapeutti on loistava asia yrityksessämme. Valmennusten käynnistäminen, joilla tietää kunkin saavan lisää positiivista energiaa, hyvää oloa, voimaa ja terveyttä elämäänsä, tuo itsellenikin päivittäin aimo annoksen hyvää mieltä.

Energisin terveisin,

-Jenni

Ota yhteyttä

Koulutustaustani

 • Psykologian perusopinnot
 • Fysioterapeutti AMK v. 2005
 • Liiketalouden perustutkinto v.2011
 • Kahvakuulaohjaaja (IKSA)
 • Pilates ohjaaja
 • Chiball ohjaaja
 • Fustra Personal Trainer
 • Kuntokompassi Personal Trainer
 • Ravintovalmentaja (FIHF)
 • Hengähdyshetkiä®️-palautumisvalmentaja
 • Lukuisia muita lisäkoulutuksia ryhmäliikunnan saralla
 • Useita seminaareja, virikekoulutuksia ja mentorointiprojekteja