Suositukset

Mitä asiakkaani sanovat minusta

Suositukset

Sain yli neljä vuotta sitten isänpäivän lahjaksi kuntoarvioinnin ja kaksi käyntikertaa Kuntokompassissa. Minä – ylipainoinen kuusvitonen – mitä minä siellä teen nuorten kehonparantajien joukossa. Mutta sehän oli lahja – eihän sitä voi jättää avaamatta. Sovin ajan Jennin kanssa. Heti alusta alkaen kävi selväksi, että Jenni ihan aidosti halusi parantaa lihaskuntoani ja hyvinvointiani muutenkin yksilöllisen räätälöidyn treenin avulla. Kolmen käynnin jälkeen olin jäänyt koukkuun jossa olen vieläkin.
Jenni on ammattilainen, fysioterapeutti, ja sen huomaa. Hän tietää ja kertoo mikä liike vaikuttaa mihinkin lihakseen ja tuntee myös ravintoon liittyvät asiat. Se on hyvä mutta paljon tärkeämpää on asenne. Jennistä huokuu halu auttaa ja kannustaa, pakottaa ja kehua. Painoja lisätään juuri sen verran johon juuri ja juuri pystyn. Liikkeitä tehdään 12 vaikka kymmen kohdalla tekee tiukkaa. Jennillä on palvelugeeni, aito halu auttaa ja saada aikaan positiivista kehitystä. Ja kolmessa vuodessa kehitystä on tapahtunut – täysin objektiivisesti mitattuna – tällä iällä. En olisi uskonut. Treenitunnilla on monta niemeä. Kotona puhumme ulkoistetusta itsekurista – ja sitä tarvitaan. Itse puhun rääkistä. Siitä nauttii kun tietää, että se kestää vajaan tunnin – Jennin tapauksessa tosin usein vähän yli tunnin. Lars 65v
Jenni on valmentajana samalla tavalla luotettava ja huomaavainen kuin hyvä henkilääkäri. Hän tuntee ja tunnistaa hyvällä psykologisella otteella asiakkaansa kunnon, kropan ja mielentilan, ja määrää harjoitukset sen mukaan. Näin tulee asiakkaalle paras mahdollinen tulos. Jennin ohjauksessa on paitsi hauskaa myös turvallista.Eira ja Lasse Lehtinen
Valitisin Jennin valmentajakseni, koska halusin tuekseni ammattilaisen, joka jo koulutuksensa perusteella ymmärtää kehontoiminnasta enemmän kuin suurin osa markkinoilla operoivista personal trainereista. Vankka ammattitaito näkyy ja kuuluu ohjauksessa heti ensi metreiltä lähtien. Jenni on valmentajana todella kannustava, perusteellinen ja aidosti kiinnostunut siitä, kuinka voin. Treeniohjelmat ja ravintosuunnitelma on tehty juuri minun lähtökohdistani ja minua ajatellen, mikä on tuonut heti tuloksia. Vahva suositus!Anu 37v.
Aloitin Jennin valmennuksessa tammikuussa 2014. Valitsin Jennin valmentajakseni, sillä halusin motivoituneen ja osaavan pt:n ja sen kyllä sain! Jennillä on aito halu ja taito auttaa valmennettavaa kohti asetettuja tavoitteita. Hän on juuri oikea sekoitus määrätietoista, mutta eri elämäntilanteet huomioonottavaa valmentajaa ja hänellä on erityinen kyky kuunnella asiakastaan ja tsempata eteenpäin tilanteessa kuin tilanteessa.
Jennin valmennuksessa olen saanut arjen peruspilarit, kuten terveellisen ruokavalion, levon ja treenin kuntoon ja tähän ei ole tarvittu mitään hokkuspokkus-temppuja, vaan juuri minun elämäntilanteeseen sovitetun ruoka- ja treeniohjelman. Jenniä on kohdallani kiittäminen siitä, että koko ikänsä nirso ja huonosti syönyt on nykyään terveellä tavalla kaikkiruokainen.
Jenni on osaava, monipuolinen ja aina asiakastaan kuunteleva ja tsemppaava PT! Hän on aidosti läsnä ja kiinnostunut valmennettavastaan ja hänen aurinkoinen ja iloinen asenne tarttuu, yhteistreeneissä paitsi treenataan kovaa, myös nauretaan! Jennin valmennuksessa treeni kulkee, ruoka maistuu ja tuloksia tulee!
Heli Mäkinen 33v.
Toimenkuvan muutos ja työtehtävien lisääntyminen olivat jo pidempään aiheuttaneet minulle stressiä ja vaikuttaneet myös niin, että liikunta oli jäänyt liian vähälle. Tässä tilanteessa aloitin kuntovalmennuksen Jennin kanssa kesällä 2012. Nyt, neljä vuotta myöhemmin, työ on entistä stressaavampaa ja liikunnalle jäävä aika entistä enemmän kortilla – mutta Jenni ja yhteiset kuntotreenit ovat pitäneet minut ei ainoastaan hengissä vaan myös optimistisena tulevaisuuden suhteen: on vielä mahdollista pelastaa se mikä pelastettavissa on, ja saada liikunnan mukanaan tuomaa iloa ja myös nähdä voimien lisääntyvän treenien myötä. Kun mittari lähestyy kuuttakymppiä, ei kunnon kanssa kannata enää olla välinpitämätön. Ilman Jenniä ei liikunnasta olisi tullut mitään: hän on aina kannustava ja rohkaiseva; hän osaa arvioida kulloisenkin tilanteeni ja kuntoni tarkasti ja soveltaa erilaisia harjoitteita sen mukaan, ja samalla pitää sinnikkäästi kiinni tavoitteista.
Jenni on todella motivoitunut ja paneutuva ohjaaja: hän seuraa tilannettani myös etänä ja lähettää linkkejä ja vinkkejä, jos olen matkoilla tai muuten pitkään työni vuoksi poissa. Minulla on sellainen tunne, ettei Jenni unohda minua heti kun panen salin oven kiinni, vaan hän jaksaa huolehtia kunnostani kokonaisvaltaisesti.
Outi
Olen treenannut Jennin kanssa runsaan puoli vuotta. Jennin avulla
treeniteho on koventunut ihan uudelle asteelle ja treenistä on tullut
säännöllistä ja tavoitteellista. Voimat ovat tietysti kasvaneet,
lihakset tulleet näkyviin ja erityisesti on tullut itseluottamusta
siihen, että pystyn, osaan ja haluan treenata nyt ja jatkossakin.
Entiselle liikunnaninhoajalle se on aika paljon se…

Jenni on ennen kaikkea ammattitaitoinen pt, innostava ja helposti
lähestyttävä, oikea velho kannustamaan ja huolehtimaan siitä, että
tekniikat ovat kunnossa. Minulle se tarkoittaa sitä, että voin luottaa
siihen, että Jenni tsemppaa minua koko ajan parempiin suorituksiin,
mutta turvallisesti, niin että peli vihelletään tarvittaessa poikki
heti, kun tarpeen on.
Eira 40v.

Jenni on kannustava, (riittävän/sopivan) vaativa, huumorintajuinen, empaattinen…
Kuulin suosituksen sinusta jalkahoitajaltani. Antti ja minä “jäimme heti koukkuun” – eli, tapasi ja tyylisi toimia miellytti minua. Iloisesti ja asiallisesti….Kirsti Parkkinen
Jenni on ollut PT:ni kohta kuusi vuotta. Energisesti ja johdonmukaisesti, välillä itsepäistä asiakasta luotsaten on tuloksia syntynyt. Treeniohjelmaa vaihdellaan ja muunnellaan tilanteen ja tarpeen mukaan ja niin on kiinnostus säilynyt. Viikottaiset treenini ovat ehdottomasti päiväni kohokohtia pirteän ja positiivisen Jennin kanssa, joka tarpeen tullen osaa myös olla tiukka !Anneli
Olen tiennyt Jennin jo kauan yhteisen ystäväni kautta. Ystäväni, vaikkakin on kova urheilemaan itse, otti Jenniltä Pt tunteja, ja kertoi kovasti kehityksestään. Ihmettelin, miten se on mahdollista, sillä tuo ystävä oli mielestäni jo super hyvässä kunnossa. Yhteinen ystävä toimi hyvänä käyntikorttina Jennille.

Itse olen varmaan aika tyypillinen suomalainen yli 30v. nainen. Olen kokeillut kaikki dietit ja laihdutuskuurit mitä maan päällä on. Urheilu harrastukseni on ollut lenkkeily, ja aikasemmin olenkin juossut erinäisiä matkoja, maratonin juoksu oli huipentuma. Niin urheilussa, kun kaikissa dieteissä, olen aina joutunut aloittamaan aika ajoin kaiken alusta, tyypillisesti: maanantaina se taas alkaa, tai johonkin juoksu tapahtumaan osallistumalla, olen saanut itseni taas lenkkipoluille.

Kesällä 2014 tuli minulle mitta täyteen, ja ajattelin, että ei elämä voi olla yhtä laihdutuskuuria toisen perään, ja ikääkin alkoi tulla, joten nyt tai ei koskaan pitää saada kunto kohilleen. Pääsin Jennin ohjattavaksi, ja innostus löytyi heti. Jenni on äärimmäisen innoissaan ja tosissaan omasta työstään. Sen näkee, että hän seisoo 150% omien sanojensa ja tekemisiensä takana. Kun on tällainen treineri, on helppo itsekin sisäistää opittua ja olla vakuuttunut siitä, että tekee oikein.

Jenni on tarkka ohjaaja, mikä on hyvä. Hän todellakin valvoo, että liikkeet tulee tehtyä oikein, ja opastaa liikkeiden tekemiseen todella hyvin, niin, että matti meikäläinenkin tajuaa missä lihaksessa pitäisi tuntua. Helpolla ei Jennin ohjauksessa pääse, mutta kaikki hiki irtoaa energisen ja kannustavan ohjauksen kautta, ei vain keppiä käyttämällä.

Itse muutin ulkomaille, vain 4 tapaamisen jälkeen, mutta ohjaus on jatkunut etänä ja tapaamme aina silloin kun käyn Suomessa. Tämä on toiminut oikein hyvin, muutamaa pikku väärinymmärrystä lukuunottamatta, kun meinasin lähteä lankkua ostamaan rautakaupasta =)

Uskon, että olen saanut loppuelämän kattavia ohjeita, ja sen, että ruokavalio ja urheilu on osa sinun elämää, ei vai jokin juttu, mitä teet hetken. Olen todella iloinen, sillä en ole ollut dietilllä puoleentoista vuoteen, painoa on lähtenyt ja lihasta tullut tilalle. Jennin sitoutuminen asiakkaaseen on todella ihailtavaa. Itse sain selville, että olen raskaana 7kk sitten, ja silti meidän yhteinen taival on jatkunut, vaikkakin Jenni sanoi, että tämä ei ole hänen osaamis-aluettaan. Niin vaan olen saanut uudet hyvät ohjelmat, ja Jenni on ottanut selvää minua askarruttavissa kysymyksissä.

Jenni seisoo sanojensa ja tekojensa takana, hän uskoo 150% tekemäänsä työhön ja on itse oiva malli, siitä mitä terveellisellä ruokavaliolla ja urheilulla saa aikaiseksi. Tällaisen energisen Pt:n asiakkaaksi oli ilo päästä!
Emmu 36v.

Ota yhteyttä