eläkeiässä kuntoon

Eläkeiässä elämäsi kuntoon

Eläkeiässä elämäsi kuntoon! Kuulostaisiko hyvältä?

Minulta kysytään usein minkä ikäisiä/kuntoisia ihmisiä minulla käy valmennuksesssa. Kysymykset siitä olenko jo liian vanha personal training valmennukseen tai pitääkö olla jo hyvässä kunnossa, jotta voisi mennä esim. kuntosalille ovat arkipäivää.

Rehellinen tosiasia on, ettei koskaan ole liian myöhäistä aloittaa monipuolista kunnon eri osa-alueita kehittävää harjoittelua! Kuvasarjassa huhkiva supernainen on loistava esimerkki siitä, kuinka tavoitteellisen voimaharjoittelun voi aloittaa turvallisesti myös vanhempana.

eläkeiässä kuntoon

Oikeat suoritustekniikat ja progressiivisesti kasvavat voimatasot palkitsevat kuntoilijan iästä riippumatta. Hyvä fyysinen kunto on suorassa yhteydessä yleiseen jaksamiseen ja kukapa ei haluaisi viettää eläkepäiviään loistavassa vireessä. Sinäkin voit kunhan priorisoit säännöllisen liikunnan osaksi elämääsi.

Tärkeää olisikin, että viikkotasolla liikuntamuodot huomioisivat niin aerobisen-kuin lihaskunnon kehonhallintaa ja huoltoa unohtamatta. Meillä personal training valmennuksissa asiakas voi aina luottaa siihen, että liikuntasuunnitelma on räätälöity yksilöllisesti kunnon kaikkia osa-alueita ja kunkin erityistarpeet huomioon ottaen.

Minulla käy asiakkaita opiskelijoista eläkeläisiin; niin entisiä sohvaperunoita kuin huipulla olevia aktiiviurheilijoitakin. Jokainen voi parantaa omaa hyvinvointiaan ja asettaa tavoitteensa itselleen tärkeäksi kokemaan asiaan. Tavoitteet voivat olla painonpudotuksesta ja kehonmuokkauksesta toimintakyvyn parantamiseen ja kuntoutukseen ja kaikkea siltä väliltä.
Pidetään itsemme liikkeellä ja kannustetaan myös läheisiämme liikunnalliseen elämäntapaan.
Voimaa viikkoon!

Leave a Comment